Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj
41 VrouwenRose VrouwenRose Satorisan Satorisan Satorisan 41 41 VrouwenRose VrouwenRose Satorisan Satorisan 41 VrouwenRose rCExoWdQBe

Eerste vereiste voor ZZP’ers: een tankkaart. Maar hoe kies je de kaart die bij jouw bedrijf past?

20-04-2018
 

De tankkaart: niet langer te negeren in de wereld van transport en logistiek. Maar hoe kies je een kaart die bij je bedrijf past te midden van de jungle van tankkaarten en tankoplossingen? Er zijn veel redenen te vinden om een tankkaart te gebruiken. Als je van plan bent om binnenkort met het gebruik van een tankpas te beginnen of te gebruiken, kan het belangrijk zijn om jezelf een paar vragen vooraf te stellen. Vooral is het belangrijk voor een aantal factoren met betrekking tot je bedrijf te definiëren en vast te stellen, zoals: waar gebruik je je tankkaart? Voor welke producten en diensten zou je je kaart willen gebruiken? In hoeverre wil je de administratie van je tankkaart gebruiken?

Afgezien van deze interne factoren, is het ook belangrijk dat je tankoplossingen weegt en overweegt. Wat zijn de specifieke kosten? Welke beveiligingsopties zijn in de kaart geïntegreerd? Op welke manier heeft de kaart invloed op je cashflow? Wat zijn de aanvullende services inbegrepen? Hieronder vind je enkele tips waarmee je een betere inschatting kunt maken van je mogelijkheden:

1. Netwerk- en tankstation dekking
De dekking van je netwerk is uiterst belangrijk voor je. Kies dus de tankoplossing en kaart met alle landen en gebieden die van toepassing zijn op je bedrijf. Dit verzekert je van alle voordelen die je tankkaart je kan bieden.

2. Brandstofprijzen
Er zijn heel veel betalingsopties, de meeste zijn afgestemd op de grootte van je bedrijf. Daarbovenop zullen verschillende kaartaanbieders kortingen op brandstofprijzen aanbieden. Het is belangrijk dat je kaartaanbieders vraagt om de verschillende opties aan te geven, omdat dit je tenslotte grote voordelen biedt.

3. Online diensten
De huidige omstandigheden vereisen innovatieve online services om je dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger en efficiënter te maken, waardoor je je bewust bent van kostenbeheersing en interne flexibiliteit. Dus levert je beoogde kaartaanbieder online diensten zoals een routeplanner en een mobiele applicatie? Deze zullen je tenslotte op de toekomst voorbereiden!

0 Zwart 2 TrainingsbroekBroeken Striker Jako 152 PuXZikTO 4. Verslagen
Uniforme, transparante rapporten zijn een vaste vereiste voor elke ZZP’er. Geen overzicht zal worden bereikt zonder correcte rapportage. Je zult er veel baat bij hebben als je een tankkaart gebruikt die is uitgerust met rapportagetools. Denk bijvoorbeeld aan 24/7 inzicht in je gebruik en al je aankopen en transacties gespecificeerd in één en dezelfde factuur.

5. Beveiliging
Kies voor beveiliging en kies een brandstofkaart die is beveiligd met een pincode. Aangezien je je eigen code kunt selecteren, zal je het gemakkelijk vinden om het te onthouden.

6. Aanvullende (online) diensten
Aanvullende services kunnen bijdragen aan bedrijf. Overweeg in dit verband BTW-terugbetalingsdiensten, tolheffingsdiensten of 24-uurs-vrachtwagenservice. Kies dus een tankkaart met een totaalpakket!

Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj Rieker Rieker Korte Maat LaarsDames LaarsDames Maat Korte Rieker 43 Korte 43 vwymn8OP0N

Gerelateerde artikelen

Er zijn geen aanvullende artikelen gevonden over dit onderwerp


Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact
Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj

© 2019 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden
Burkely Lois ShopperBottle Burkely Groen Lois Lane SUzMpLqGVj